Hulp bij collecties

Heb je vragen over de nieuwe functionaliteit 'collecties'? Bekijk dan onderstaande veelgestelde vragen of neem contact op met support@pwnet.nl

Wat zijn collecties?

Collecties zijn redactioneel samengestelde overzichten van alle belangrijke bronnen over een HR onderwerp. Hierin zijn gerelateerde PW. artikelen, documenten, tools en externe bronvermeldingen opgenomen.

Voor wie zijn collecties bedoeld?

Voor alle HR professionals die een volledig overzicht per onderwerp willen hebben. Je kunt deze collecties zelf bewerken en delen met collega's of client organisaties.

Hoe volg ik een collectie?

Klik rechts bovenin de collectie op 'Volgen'. De collecties dit je volgt, kun je nu terugvinden in de collectie navigatie. Als er belangrijke wijzigingen zijn in een collectie die je volgt, dan kun word je hiervan op de hoogte gesteld.

Wat is het verschil tussen PW. collecties en 'eigen' collecties?

De PW. collecties worden samengesteld door de redactie. Je kunt deze collectie volgen, zodat je op de hoogte blijft van belangrijke wijzigingen, maar je kunt ze niet bewerken. Een 'eigen' collectie kun je zelf samenstellen en baseren op een PW. collectie. Eigen collecties kun je delen met collega's.

Wat heb ik aan 'eigen' collecties?

Met behulp van je eigen collecties, kun je artikelen bewaren in een eigen archief en categoriseren zoals je zelf wil. Een collectie kun je aanpassen en uitbreiden, je ontvangt ook automatisch suggesties voor verbeteringen en je kunt de overzichten delen met anderen.

Hoe voeg ik een artikel toe aan mijn collectie?

Bij elk artikel dat je leest op PW. kun je via de link 'Toevoegen aan collectie' het artikel bewaren in de collectie die je selecteert. Je vindt deze terug onder 'Recent toegevoegd' bij de gekozen collectie. Je kunt ook artikelen rechtstreeks vanuit de zoekbalksuggesties toevoegen.

Hoe maak ik een nieuwe collectie?

Ga bovenin het menu naar 'Collecties' of via je account naar 'mijn collecties'. In de collecties navigatiebalk, kies je voor 'Collectie toevoegen'.

Wat betekent 'dupliceren' van een collectie?

Je kunt een PW. collectie gebruiken als startpunt voor je eigen collectie. Met dupliceren, maak je een kopie van de PW. collectie naar keuze en kun je deze vervolgens naar eigen inzicht aanpassen en uitbreiden.